• Neem vandaag nog contact op voor een offerte: 06 4996 80 25

  Voor contact met onze tweedehandswinkel, bel: 06 2381 32 27

 • Nieuw in de winkel

  Op deze pagina vindt u informatie en foto's van onze nieuwe aanvoer. Aangezien wij een wekelijks wisselend assortiment hebben en ons aanbod dus altijd verschilt, zullen wij u op deze manier op de hoogte houden van nieuwe meubelen in de winkel, of aparte nieuwe goederen. Wij zullen deze pagina regelmatig aanpassen, maar we kunnen niet verzekeren dat hij iedere week wordt bijgewerkt.  

  Voor meer foto's en informatie: stuur ons een e-mail via brocantebijdeburen@outlook.com of kijk op Marktplaats bij onze advertenties. 

 • Vanaf vandaag hebben wij een indrukwekkende verzameling gemonteerde plastic modelauto's, -motoren en -vrachtauto's in de winkel. 
  De voertuigen komen uit verschillende tijdperken en zijn van verschillende merken. Daarnaast komen de verschillende voertuigen in allerlei soorten en maten. Kom een keer langs en bekijk onze uitgebreide selectie. De meeste modellen zijn in perfecte staat, alhoewel er ook een aantal zijn met een lichte beschadiging.
  Prijzen variëren van €10,- tot €75,- per stuk.

  Daarnaast hebben wij, uit een verrassende zoldervondst, ook een aantal gloednieuwe model stoommachines van het merk Wilesco. De machines zijn nog in de originele doos en kosten variëren van €85,- tot €175,- per model. De modellen komen met originele doos en boekje. Zijn nog nooit gebruikt en verkeren in perfecte staat. 

 • Ook vandaag zijn er weer prachtige kasten in de winkel gezet. 

  Links ziet u een antieke grenen hang/legkast. De kast is volledig demontabel en daardoor goed te vervoeren. Hij heeft drie niet originele planken die wel goed in de kast passen. De kast kost €150,-. Afmetingen: b 118 cm, h 180 cm, d 60 cm

  Daarnaast ziet u een mahoniehouten biedermeier bonheur afgebeeld. De kast heeft geslepen spiegels en is versierd met verschillende details. De knoppen op de lade zijn afgebroken, maar wel aanwezig. De kast kost €250,-. Afmetingen: b 104 cm, h 190 cm, d 60 cm

  Rechts ziet u foto's van een antieke mahoniehouten biederbeier klepsecretaire. Het meubel heeft lichte fineerschade, maar is daarom zeker niet minder interessant. Er zijn twee sleutels aanwezig.
  Prijs: €175,-. Afmetingen: b 108 cm, h 167 cm, d 45 cm dicht en 95 cm als de klep open is.

   

 • Vintage radio's voor de liefhebber.
  Vanaf vandaag hebben wij ook een collectie van ongeveer 10 oude radio's in onze winkel. De radio's kosten gemiddeld €35,- per stuk en zijn niet getest. We hebben verschillende kleuren en maten.

   

  Hieronder ziet u een industrieel vintage schoolbankje met drie grenen latten op een ijzeren frame. Prijs: €250,-. Afmetingen: h 41 cm, b 250 cm, d 35 cm