• Voor ontruimingen kunt u contact met ons opnemen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte: 06 4996 8025 Voor contact met onze tweedehandswinkel (ma t/m vr tussen 9.00 uur en 16.00 uur) bel: 06 2381 32 27

 • Bedrijfsontruiming

 • Een bedrijfsontruiming brengt altijd veel werk met zich mee

  Er zijn diverse verschillende situaties mogelijk waarin het noodzakelijk kan zijn en een beetje hulp kunt u dan wel gebruiken. Het opruimen is dan maar één aspect dat bij een bedrijfsontruiming komt kijken. Als u een specialist zoekt om die taak voor u uit handen te nemen op een professionele manier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Panden ontruimen doen wij voor alle denkbare ruimten (woning/kantoor/fabriek/loods). De kosten hiervoor bestaan uit het arbeidsloon en de stortingskosten voor de inboedel en de inventaris zonder waarde. Uiteraard ontvangt u een factuur die aan alle vereisten voldoet.

 • Eigendommen

  Soms staan er in het pand bij een bedrijfsontruiming nog zaken die een waarde vertegenwoordigen. Het is vaak zeer tijdrovend om daar een goede prijs voor te krijgen en als ondernemer zult u er toch een eerlijke vergoeding willen ontvangen. In dat geval kunnen wij deze voor u afvoeren en zal de opbrengst daarvan in mindering op de kosten worden gebracht. Wederom een zorg die wij bij u weg kunnen nemen.

  Het ontruimen van panden is een specialistisch vak en wij hebben op dat gebied een jarenlange ervaring, de voordelen daarvan zullen u als collega-ondernemer duidelijk zijn.

 • Uw zorg onze zorg

  Geen bedrijfsontruiming is hetzelfde, er zijn altijd bijzonderheden. Maar u hoeft geen twijfels te koesteren dat wij daar niet op ingesteld zijn. Alles is bij ons bespreekbaar en we nemen graag met u de specifieke situatie door om u vooraf duidelijk maken op welke wijze wij de klus denken te klaren, rekening houdend met uw wensen. Voor de verkoop of verhuur is het een groot voordeel als de ruimte er goed opgeruimd en schoon uitziet en juist dat kunnen wij voor u verzorgen. Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord-Holland, op dat gebied is bij ons alles bespreekbaar. Indien u geconfronteerd wordt met een bedrijfsontruiming, kunt u het contactformulier invullen, dan melden wij ons op het door u gewenste tijdstip. Zelf bellen is uiteraard ook een mogelijkheid.