• Voor ontruimingen kunt u contact met ons opnemen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte: 06 4996 8025 Voor contact met onze tweedehandswinkel (ma t/m vr tussen 9.00 uur en 16.00 uur) bel: 06 2381 32 27

  • Boedelzorg

  • Wie zijn wij?

    Bent u van plan om te verhuizen en ziet u hier tegenop? Of het nu gaat om huisontruiming of bedrijfsontruiming, bij Boedelzorg Steenhof staan we altijd voor u klaar.

    Wij zijn gevestigd in Stompetoren, gelegen op 5 km vanaf Alkmaar. Wij beperken ons echter niet alleen tot boedelzorg in Noord-Holland, ook buiten deze regio ontruimen wij woningen en bedrijfspanden. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Woningopruiming dient nauwgezet te worden gedaan, daarom is het handig om hierbij een specialist in te schakelen. Wij beschikken over de middelen om vloerbedekking efficiënt te verwijderen. Wij kunnen het pand bezemschoon opleveren, terwijl u er zelf geen omzien naar heeft. Ook verkoop klaar maken, is voor ons geen enkel probleem.

    Mocht het nodig zijn dat er tijdelijk wat inboedel blijft staan voor verkoopfoto's, dan halen wij deze spullen op een later moment op. Wij hebben zowel particuliere als zakelijke klanten. 

    Bel ons op het nummer 06 4996 80 25. Wanneer de gehele ontruiming door ons bedrijf wordt verzorgd, staan wij ook open voor het opkopen van (een deel van) de inboedel. Wij zijn breed georiënteerd in ons vak. Zo verzorgen wij naast woningopruiming, ook tuinopruiming. Kijk rustig eens verder op onze website om u te laten informeren over al onze diensten.