• Voor ontruimingen kunt u contact met ons opnemen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte: 06 4996 8025 Voor contact met onze tweedehandswinkel, bel: 06 2381 32 27

 • Brocante bij de Buren

 • Woonwinkel in de Tweedehandswinkel

  Brocante bij de buren is een woonwinkel in een warme, landelijke stijl die gevestigd is in onze tweedehandswinkel in de Rijp (Noord Holland). U kunt bij ons terecht voor romantische, sfeervolle woonaccessoires en brocante meubelen. Denk hierbij zoal aan verlichting, emaille, serviesgoed, spiegels, glaswerk, koffers en kisten, bijzettafeltjes, nachtkastjes en grotere (buffet)kasten.

  Het aanbod van Brocante bij de buren wisselt regelmatig doordat we van veel spullen maar één exemplaar hebben. Dit maakt ieder item uniek, en regelmatig binnenlopen is daarom ook een aanrader!

   

 • Onze brocante winkel kunt u bereiken door via de deur van de Tweedehandswinkel naar binnen te gaan. Onze winkels zijn samengevoegd en kunnen via één deur worden betreden. 

  Onze winkel zit aan de kant van het tankstation, en is altijd geopend op de rechts aangegeven openingstijden, tenzij duidelijk van tevoren aangekondigd. Mocht u tijdens openingstijden voor een dichte deur lijken te staan, dan staat u waarschijnlijk aan de verkeerde kant van het gebouw! Rij een rondje om het gebouw of neem contact met ons op via 06 2381 32 27

 • Annie Sloan™

  Naast alle brocante spullen, restylen wij (oude) meubeltjes. Hierbij werken wij met de krijtverf van het merk Annie Sloan™, die wij ook in onze winkel verkopen, als officiële Annie Sloan™ stockist. In onze winkel kunt u verschillende meubelen vinden die wij op deze manier een nieuwe uitstraling hebben gegeven. 

  De Annie Sloan™ Chalk Paint kan op vrijwel ieder meubel worden aangebracht, zonder dat het meubel moet worden geschuurd. Wel wordt aangeraden de meubelen eerst af te nemen met een ontvettend middel.
  Wilt u zelf met de verf aan de slag, dan kunnen wij u van een passend advies voorzien. In onze winkel kunnen wij u verschillende meubelen, kleuren en technieken laten zien. Ook verkopen wij alle kleuren krijtverf van Annie Sloan™, wax ter nabehandeling, kwasten, boeken en andere toebehoren. Kortom bij Brocante bij de buren kunt u vinden wat u zoekt.

   

 • Annie Sloan™ Verf Workshop

  Heeft u thuis een kast die wel een kleurtje kan gebruiken maar heeft u nog nooit met de Annie Sloan™ verf gewerkt? Volg dan onze workshop en probeer het zelf!

  Wij bieden eens per maand (bij voldoende aanmeldingen) de gelegenheid tot het volgen van een workshop in onze winkel, aan De Volger 25, in De Rijp. Tijdens deze workshop leert u zelf met de Annie Sloan™ Chalk Paint werken. U krijgt een eigen werkstukje waarop u verschillende kleuren en technieken toe leert passen. Meld u alleen of met vrienden, collega's of familie aan, voor slechts €29,95 per persoon. De workshops vinden plaats op zaterdagochtend onder het genot van een kopje thee of koffie en nemen ongeveer 3 uur in beslag, waarna u nog gelegenheid heeft om door onze winkel te lopen. 

  Voor verdere informatie of aanmelding kunt u ons bellen op: 06 2381 32 27 of mailen via brocantebijdeburen@outlook.com

  U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel.