• Voor ontruimingen kunt u contact met ons opnemen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte: 06 4996 8025 Voor contact met onze tweedehandswinkel (ma t/m vr tussen 9.00 uur en 16.00 uur) bel: 06 2381 32 27

  • Tuinontruiming

  • Er zijn van die situaties dat er gewoon niet genoeg tijd is om de tuin goed te onderhouden; een wandeling door een willekeurige straat maakt dat maar al te duidelijk. Ook op dit gebied kunnen wij u op een professionele manier van dienst zijn.
    Dat beperkt zich niet alleen tot eenmalig verwijderen en afvoeren van tuinafval langs borders en vijvers. Wij kunnen ook bij langere leegstand uw tuin blijven onderhouden. Vergeet daarbij ook het financiële aspect niet, het zijn juist die kleine dingen die vaak het succes van het verkopen van onroerend goed bepalen of in ieder geval de waarde mogelijk of vergroten.Het is maar een kleine stap om contact met ons op te nemen en wij zullen onze best doen om u te overtuigen van onze expertise op dit gebied. Ook opruimen is specialistisch werk en wij zullen dat graag bewijzen, niet alleen in Noord-Holland maar ook daarbuiten. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt zelf het gewenste tijdstip bepalen. Zelf bellen naar 06 4996 8025 of mailen naar info@boedelzorg-steenhof.nl kan natuurlijk ook, wij horen graag van u.