• Voor ontruimingen kunt u contact met ons opnemen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte: 06 4996 8025 Voor contact met onze tweedehandswinkel (ma t/m vr tussen 9.00 uur en 16.00 uur) bel: 06 2381 32 27

  • Verkoop klaar maken

  • Voor de huizenmarkt zijn er goede en slechte tijden, maar om een voorsprong te hebben op de concurrenten en de beste prijs te realiseren, is er altijd wat extra inspanning nodig. Hoewel het in de VS en Engeland heel gewoon is om een specialist in te schakelen om een huis ‘verkoopklaar te maken’, is dat in ons land nog niet gebruikelijk. Deze dienst kunnen wij u echter wel aanbieden.

    Het begint al met een eerste indruk, als potentiële kopers nog geen stap binnen de woning hebben gezet, maar wel de buitenkant aan een kritische blik onderwerpen. Bij het verkoopklaar maken kunnen wij voor u de noodzakelijke, kleine reparaties uitvoeren. Ieder pand kent zijn probleempjes, die door een expert direct opgemerkt zullen worden. Een koper zal immers al snel een korting willen op de door u gevraagde prijs, indien er in zijn ogen iets ‘mankeert’ aan het pand. Tevens hebben wij er ruime ervaring mee om een huis een aantrekkelijk uiterlijk te geven. Zo zorgt u ervoor dat de eerste indruk ook een goede indruk zal zijn. Als u wilt weten hoe wij dat in de praktijk realiseren, neem dan gerust contact met ons op.

    Misschien staat uw pand al enige tijd te koop en wellicht dan ook leeg. Het is nu eenmaal een feit dat een leeg huis ongezellig oogt en dat kopers een verkeerde indruk kan geven van wat u hen te bieden heeft. Met een tijdelijk gehuurde inrichting kunt u dat probleem wegnemen en dan kan een koper zich een beter beeld vormen van hoe het huis er in zijn gedachten zal moeten uitzien. Het is een kleine investering die zich kan lonen door een veel betere verkoopprijs. Bent u nieuwsgierig geworden hoe wij ons zullen inspannen om voor uw huis een topprijs te realiseren? Wij zijn telefonisch (06 4996 8025) en per info@boedelzorg-steenhof.nl bereikbaar. Wij werken ook buiten Noord-Holland.