• Voor ontruimingen kunt u contact met ons opnemen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte: 06 4996 8025 Voor contact met onze tweedehandswinkel (ma t/m vr tussen 9.00 uur en 16.00 uur) bel: 06 2381 32 27

 • Woningontruiming

 • Boedelzorg Steenhof verzorgt professionele woningontruimingen

  Wilt u dat het ontruimen van een woning/huis/kamer na overlijden door een expert gebeurt? Wij zijn zeer ervaren op het gebied van ontruimen. Doordat wij gevestigd zijn in Noord-Holland, zijn we hier het meest te vinden, maar wij vinden het zeker geen probleem om opdrachten buiten deze provincie aan te nemen.

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 • Heeft de inboedel geen waarde en wilt u er op een eenvoudige manier vanaf?

  Ook dit kunnen wij voor u oplossen. Wij berekenen u onder andere arbeidsloon en de eventuele stortingskosten van de inboedel, huisraad en/of overig vuil. Vertegenwoordigt de inboedel of de goederen die zich in het te ontruimen object bevinden wel enige waarde? Dan geven wij een vergoeding, gebaseerd op de staat van de artikelen. Dit bedrag brengen wij in mindering op de totale kosten van de huisontruiming.

 • Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van een woning?

  Vul het contactformulier in, dan zullen wij u mailen of bellen (06 2381 32 27) om een afspraak te maken. René Steenhof zal zelf bij u langskomen om de situatie ter plekke te bekijken. Zo kan ingeschat worden hoeveel werk er met de woningontruiming gepaard zal gaan. Daarnaast kan hij indien nodig de inboedel taxeren. Ook is het belangrijk om te weten of eventueel aanwezige vloerbedekking verwijderd moet worden. Dit kan Boedelzorg Steenhof volledig voor u verzorgen. Wanneer er echter asbest verdacht vinyl in de woning aanwezig is, zal er een specialist bij moeten worden gehaald. 

  Niet alleen een woning ontruimen, maar ook een kamer leeghalen behoort tot de mogelijkheden. Komen wij, wanneer wij het huis opruimen, persoonlijke zaken tegen, zoals foto's of bank-/verzekeringspapieren, dan behandelen wij die met de grootst mogelijk zorg. Wij zullen contact met u opnemen en de zaken naar uw wens aan u teruggeven of vernietigen. volledig verzorgen! Wanneer het echter gaat om asbest verdacht vinyl,  zal er een specialist bij moeten komen. 

  Boedelzorg Steenhof neemt u de woningontruiming volledig uit handen. Wij proberen een ontruiming altijd zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat het huis snel en netjes opgeleverd kan worden.