• Voor ontruimingen kunt u contact met ons opnemen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte: 06 4996 8025 Voor contact met onze tweedehandswinkel (ma t/m vr tussen 9.00 uur en 16.00 uur) bel: 06 2381 32 27

  • Woningopruiming en boedelruiming

  • Bij een verhuizing of leegruiming van een woning komt het altijd voor dat bepaalde inboedel of goederen overbodig worden en weg moeten. Onze naam zegt het al, bij Boedelzorg Steenhof bent u dan aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk niet alleen woning- en bedrijfsontruimingen, maar zorgen ook voor de inboedel. Ook wanneer u het grootste deel van de verhuizing zelf verzorgd, kunnen wij u helpen met de laatste loodjes. Wellicht is de boedel ontruiming juist het deel waar u het meeste tegenop ziet. Vaak is het vooral veel werk, zonder dat het al te veel oplevert. Wanneer u Boedelzorg Steenhof inschakelt, is dat verleden tijd. Wij verzorgen de hele boedel ontruiming voor u, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Er zijn diverse mogelijkheden, die wij hieronder voor u uit de doeken zullen doen.

    Vertegenwoordigt de inboedel nog waarde, dan kunt u contact met ons opnemen om de inboedel te verkopen. Wij zullen deze dan komen taxeren en vervolgens alles in één keer van u overnemen. Wij kopen diverse inboedels op voor onze tweedehandswinkel, zodat mooie meubels of goederen nog een tweede leven krijgen. Zo bekeken is boedel ontruiming dan ook een erg mooi vak.
    Heeft de inboedel geen waarde (meer)? Ook dan komen wij deze bij u ophalen. Wij zullen dan de arbeids- en stortingskosten bij u in rekening brengen. Uiteraard krijgt u van ons dan bewijzen van afdracht bij de factuur geleverd. Komen wij bij het opruimen van de inboedel zaken tegen die van persoonlijke waarde zijn, zoals bankpapieren, foto’s of brieven, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Na overleg zullen we deze dingen dan aan u retourneren of vernietigen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er spullen weg zullen raken waar u aan gehecht bent of die u toch graag nog even bewaard zou hebben.

    Boedel opruimen doen wij niet alleen binnen onze eigen provincie Noord-Holland, maar ook daarbuiten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het contactformulier op deze website in, of benader ons telefonisch: 06 4996 8025. Wij zijn u graag van dienst!